قهوه عربیکا

۵ بازديد

احتمالا شما هم جز افرادی هستید که همه روزه قهوه می‌نوشید اما نمی‌دانید قهوه‌ای که دوست دارید عربیکاست یا روبوستا؟ شاید برای‌تان سوال باشد که قهوه عربیکا چیست که بیش از ۶۰٪ تولید قهوه در دنیا را تشکیل می‌دهد و چه تفاوت‌هایی با روبوستا دارد؟ با ما همراه باشید که دنیای قهوه عربیکا را از نزدیک‌تر بشناسید.

معرفی قهوه عربیکا و تاریخچه آن

قهوه عربیکا (Arabica coffee) یکی از دو نوع قهوه تجاری و مهم دنیاست که بسیاری معتقدند که اولین گونه‌ی کشت‌شده‌ قهوه در جهان است. این قهوه از دانه‌های کوچک و براقی تهیه می‌شود که عطر و طعم دلپذیری دارد که در قرن هفتم از طریق دریای سرخ (کشور اتیوپی) به یمن کنونی و عربستان و نواحی جنوبی‌تر رسید، از این جهت است که عربیکا خوانده می‌شود. معروف‌ترین نوع آن قهوه عربیکا اتیوپی است اما در مناطقی دیگر مثل کلمبیا، برزیل، جامائیکا، کاستاریکا و… نیز کشت می‌شود.

اولین گزارش مکتوبی درباره مصرف قهوه برشته‌کاری، توسط دانشمندان عرب نوشته شده است. براساس این گزارش، قهوه عربیکا در طولانی شدن ساعات کاری به آن‌ها کمک می‌کرده است. نوآوری اعراب یمن، در زمینه تهیه قوه از دم‌کردن قهوه برشته‌کاری شده بود که ابتدا در میان مصری‌ها و ترک‌ها گسترش یافت و بعدها به سراسر جهان راه پیدا کرد.

صرف نظر از تاریخچه جالب قهوه عربیکا نکات و ویژگی‌های قابل توجهی درمورد تولید، کشت و خواص بی‌نظیر این نوع قهوه وجود دارد. تنوع بالای قهوه عربیکا به ما کمک می‌کند مناسب‌ترین نوع قهوه را متناسب با سلیقه خودمان انتخاب کنیم و علاوه بر لذت نوشیدن از ویژگی‌های عالی آن بهرمند شویم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.